19th Ave New York, NY 95822, USA

Certificari

SC Apulum SA a implementat, certificat si mentinut pana in prezent un sistem de asigurare a calitatii incepand cu anul 1999, in conformitate cu standardul de calitate EN ISO 9001:1994.Acest sistem al calitatii se reflecta in organizarea intregii activitati a companiei: aprovizionare, productie, controlul calitatii, comercializarea produselor si prestarea de servicii.
Recertificarea cu editia standardului EN ISO 9001 : 2000, realizata de TUV CERT THURINGEN e. V. Germania, a determinat o abordare unitara a tuturor activitatilor, care sa asigure calitatea produsului, cresterea satisfactiei clientilor si imbunatatirea continua a performantelor organizatiei.
Apulum ofera actualmente produse si servicii care se inscriu in sfera unor cerinte bine definite,in conformitate cu exigentele privitoare la sanatate, securitate, protectia mediului inconjurator.
Produsele Apulum sunt perfect adaptate standardelor SR ISO 6486/1 si SR ISO 6486/2, respectand normele europene referitoare la emisia elementelor toxice din colorantii ceramici. Sunt atent inspectate de catre controlorii de calitate inainte de a fi ambalate si livrate, si orice insatisfactie a clientului fata de produsul cumparat este rezolvata in cel mai scurt timp posibil.