19th Ave New York, NY 95822, USA

Certificari

SC Apulum SA a implementat, certificat si mentinut pana in prezent un Sistem de Management al Calitatii incepand cu anul 1998, in conformitate cu standardul ISO 9001. Acest sistem se aplica tuturor procesele din intreaga organizatie, urmarind respectarea principiilor managementului calitatii si vizand imbunatatirea continua a performantelor . Recertificarea de catre organismul de certificare TUV Thuringen e.V. Germania a Sistemului de Management Calitatii in anul 2020 , in conformitate cu SR EN ISO 9001:2015, a evidentiat ca Politica in domeniul Calitatii, avand in centrul preocuparilor obtinerea satisfactiei clientilor a prefigurat si implementat abordari clare, precise si riguroase ale tuturor activitatilor.

Produsele oferite de Apulum corespund nu doar preferintelor estetice si functionale ale clientilor , dar si tuturor cerintelor si reglementarilor europene sau internationale privind sanatatea consumatorilor, furnizarea sustenabila, responsabilitatea sociala si siguranta lantului de distributie.

Astfel tuturor produselor li se atesta prin Declaratie de conformitate siguranta in utilizare in contact cu alimentele, pe baza testarilor periodice pentru emisii, conform ISO 6481/1 si 6481/2.

Apulum a obtinut certificarea in conformitate cu standardul de Reponsabilitate sociala SMETA ETI, in anul 2014 si a continuat sa o mentina , prin audituri periodice pana in prezent .

De asemenea in anul 2020 SC APULUM SA a dobandit si calitatea de Agent Economic Autorizat pentru securitate si siguranta marfurilor, conform Autorizatie RO AEOS 00000000233/29.03.2020, emisa de Ministerul Finantelor.